Uw zoektocht, onze zorg

De vastgoedmarkt is een wereld in verandering en voor kopers is het niet altijd even evident om te kunnen volgen. Beslissingen moeten alsmaar sneller gemaakt worden, het advies wordt steeds beperkter en kopers moeten steeds meer betalen voor hun droomwoning.

Als makelaar hebben wij de afgelopen jaren het gevoel gekregen dat in de huidige marktomstandigheden kopers aan hun lot worden overgelaten. En daar willen wij als vastgoedadviseurs verandering in brengen. Met verschillende formules willen wij een oplossing bieden voor diverse problemen waar kandidaat-kopers mee te maken krijgen. Bekijk onze formulies hieronder of contacteer ons voor een oplossing op maat.

1) ontvang ons aanbod in primeur:

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden over nieuwe eigendommen die wij verkopen? Schrijf u dan gratis in via ‘hou me op de hoogte’ en wij houden u op de hoogte!

  • Als eerste op de hoogte over een tekoopstelling
  • Mogelijk om gedetailleerde zoekcriteria door te geven
  • Gezamenlijke vijver met honderden kandidaat-kopers

2) Hulplijn – eenmalig of op regelmatige basis:

Door onze jarenlange ervaring en onze talloze huisbezoeken zijn wij goed geplaatst om een gefundeerd advies te geven bij interesse in een eigendom. Hierbij wordt zowel de kwaliteit van de constructie onder de loep genomen alsook de prijszetting grondig onderzocht. Zijn er eventuele renovatiewerken nodig? Dan volgt er ook een renovatierapport met een heel duidelijke inschatting over de kostprijs van de werken. U kan hiervoor eenmalig op ons beroep doen of kiezen voor een pakket waarbij u op regelmatige basis gebruik kan maken van onze diensten.

  • Zekerheid over prijs en constructie bij aankoop van een eigendom
  • Uitgebreid schattings- en renovatierapport
  • Sterker dossier bij de bank3) Gedaan met zoeken!

Bent u het beu om elke dag de verschillende vastgoedwebsites in de gaten te houden? De verkoper telkens opnieuw te moeten contacteren omdat er te weinig informatie online terug te vinden is? Steeds overboden te worden door andere kandidaat kopers? Dat begrijpen wij volledig. We weten dat een zoektocht naar een nieuwe eigendom heel veel energie vergt en heel tijdrovend kan zijn.
Daarom willen wij met deze formule een oplossing bieden voor dit probleem. Zo wordt de actieve markt op continue basis opgevolgd en krijgt u op regelmatige basis voorstellen van eigendommen die aan uw criteria voldoen. Daarnaast wordt er ook samengewerkt met collega makelaars en gaan wij zelf proactief op zoek naar eigendommen die aan uw criteria kunnen voldoen maar nog niet actief te koop staan. Op die manier zal u vaak eigendommen aangeboden krijgen die nog niet gepubliceerd werden en zal u dus minder in een concurrentiestrijd terecht komen.
Van zodra wij een eigendom hebben voorgesteld die u interesseert, krijgt u dezelfde begeleiding zoals bij de formule ‘hulplijn’. Dit wil zeggen dat we de woning samen met u gaan bezoeken en u een volledig schattings- en (eventueel) renovatierapport krijgt.
Van zodra u overtuigd bent van een bepaalde woning zitten wij rond tafel met de verkoper en trachten wij een zo realistisch mogelijke aankoopprijs te onderhandelen.


Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.
slider image