slider image

“Mathieu en Tim – complementair qua werkwijze én regio, eenduidig qua visie”

Mathieu en Tim hebben samen meer dan 10 jaar ervaring in Oost- en West-Vlaanderen. Vanuit deze ervaring hebben zij een visie gecreëerd die ze willen nastreven en die de basis vormt voor het verhaal van Gentill.
Dit vertaalt zich in een focus op verkoopbegeleiding enerzijds, waarbij zij de verkoper ondersteunen en ontlasten in het verkoopproces van zijn onroerend goed. Anderzijds zijn ze ook vernieuwend door de focus te leggen op aankoopbegeleiding.
De visie van Gentill wordt in de praktijk gebracht door een persoonlijke en laagdrempelige aanpak. Die vormt samen met volledige dossiertransparantie en een uitgebreide begeleiding de fundamenten van het vriendelijk vastgoed waar Mathieu en Tim voor staan.

Mathieu - Beredeneerde rekenaar
Samen met Tim de bezieler van Gentill en een echte krak in zijn vak. Mathieu combineert uitgebreide kennis met eeuwig enthousiasme en zal zo altijd tot het uiterste gaan voor zijn klanten. Naast zijn vlotte en toegankelijke omgang zal hij steeds doordacht te werk gaan en niks uit het oog verliezen. Alles wat met rekenen en cijfers te maken heeft is voor Mathieu een hobby, iets wat goed uitkomt in de vastgoedsector!
Mathieu is een echte Tieltenaar en naast het vastgoed gepassioneerd door muziek. In zijn vrije tijd zal je hem dan ook vaak met een muziekinstrument in de hand zien.

+32(0)479/63.53.01
mathieu@gentill.be
Erkend vastgoedadviseur BIV 512.421

Tim - Gepassioneerde matchmaker
Samen met Mathieu de bezieler van Gentill en naar eigen zeggen nog geen dag in zijn leven gewerkt. Figuurlijk uiteraard en dit omdat hij zijn job in het vastgoed nooit als een ‘arbeid’ heeft gezien maar steeds gedreven werd vanuit zijn passie om mensen te helpen. Een echte matchmaker die denkt met zijn hart en steeds zoekt naar oplossingen zodat er op het einde van de rit alleen maar lachende gezichten zijn.
Tim werd geboren en getogen in de rand van Gent en is sinds zijn studies niet meer weg te krijgen uit het centrum. Verliefd op de Stad en alles wat er bij komt kijken.
Sport maakt een groot deel uit van zijn vrije tijd, naar eigen zeggen voor de drang naar beweging. Volgens anderen voornamelijk om de vele wijntjes en Omer’kes uit het weekend te compenseren.

0487/40.21.28
tim@gentill.be
Erkend vastgoedadviseur BIV 511.398